Curs multisenzorial de limba engleza


image

Invitam copiii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani sa participe la un curs de limba engleza conceput special pentru ei, urmarind dezvoltarea limbajului, a abilitatilor fizice si psihice si a increderii in sine. Cursul are la baza seria BEBOP, sub egida editurii britanice MacMillan.

Abordarea cursului este una multisenzoriala si jucausa, in centrul ei gasindu-se o trupa de muzica alcatuita din animale, care trece prin diverse situatii, acesta fiind cadrul in care se face invatarea. Cursul cuprinde povesti, cantece, imagini si caiete de lucru extrem de atractive pentru copii. Pentru a va face o idee mai clara puteti accesa

 http://www.macmillanyounglearners.com/bebop/about-bebop-0

Cursul are loc sambata, orele 11, la sediul Centrului People Develop din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 17, BL. 21P, scara 2, etaj 5, Ap. 61, Interfon 61, sector 6, Bucuresti

Data de incepere a cursului este in stransa legatura cu inscrierile dupa cum urmeaza:

  1. Data limita de inscriere este 27 septembrie
  2. Inscrierea presupune achitarea in avans a cartii si caietului de lucru, in valoare de 100 lei. Ambele sunt ale dumneavoastra si le puteti aduce la fiecare curs sau lasa la centru pana la finalizarea cursului. Materialele sunt impartite in 8 unitati de studiu pe nivel (Bebop 1 3-4 ani, Bebop 2 4-5 ani si Bebop 3 5-6 ani), fiecare unitate fiind parcursa in aproximativ o luna, asadar materialele se vor folosi pe o durata de aproximativ opt luni pentru fiecare nivel.
  3. Taxa lunara este de 200 lei/copil (indiferent de numarul de sambete ale lunii) si se achita integral la inceputul lunii.
  4. Materialele se vor comanda cu factura prin intermediul distribuitorului oficial al editurii si comanda se proceseaza in 2 saptamani.

In ultimul rand, dar nu mai putin important, copiii vor lucra cu Florentina Ciuperca, psihopedagog cu experienta in lucrul cu copii, acreditata Cambridge la nivel C2 conform Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine si ea insasi mama unui baiat de 5 ani.

Pentru detalii privind cursul si inscrierea, va rugam apelati 0733509097 sau scrieti la ciuperca2008@gmail.com

Va asteptam cu drag!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s